Resultat final

Fa vora un mes, de viatge cap al Vendrell, per parlar de l’experiència d’UCFR al Clot als companys en la lluita antifeixista de la població del Baix Penedès, xerrant amb un dels impulsors d’UCFR, vam estar debatint les posicions de l’esquerra a les eleccions del 25 N.

Com a integrant d’En Lluita i gat vell de les mogudes socials del nostre país, em va explicar els posicionaments de l’esquerra anticapitalista i de les bones vibracions que desprenien gent com en David Fernandez i altres companys de la CUP, on posaven de manifest una preocupació social molt elevada, igualant-la amb la de la sobirania nacional. També em parlava de la participació d’alguns independents pertaneixents a grups anticapitalistes a les llistes de les CUP.

Després de 8 mesos de lluites veinals, colze a colze, per tancar el Casal Feixista Tramuntana, també he arribat a la conclusió que, hi ha molta gent molt combativa al barri i amb molta estratègia i solidaritat amb els altres. Molts d’ells pertenyen, directa o indirectament, a les CUP.

Molta gent es pregunta com he arribat a votar a la CUP, després de 12 anys votant si o si a ICV EUIA i després d’anys de continues discrepàncies amb les estratègies de l’esquerra independentista: doncs creient en els valors que han manifestat en aquest mes i escaig que duen des de la seva determinació en assemblea general a participar a les eleccions.

Creient en un programa que pensa en la gent i deixa decidir al 100% què i com fer política.

Aquestes decisions viscerals d’un mes cap aquí, donan la raó a la gent que diu que la campanya de la CUP, al carrer, ha estat molt bona i ha aconseguit mobilitzar a molts indecisos esquerranosos i anticapitalistes que desitgem, d’una vegada per totes, acabar amb el mal gobern i la riquesa d’uns pocs.

PD: ICV EUIA seguiu fent feina, doncs crec que en aquests darrers anys esteu millorant… malgrat haureu d’aconseguir una major coherència del que dieu i del que després feu…. però es bo reconèixer que ells també estan fent bona feina.

Primera entrada a un blog que no aspira a gaire res, més que poder expressar coses que em passen pel cap i que no trobo on dir-les !

Salut

Rainbowclot

3 pensaments sobre “Resultat final

  1. Rosa

    Hola Rainbowclot, d’una bloguera a un newbloguer… això d’escriure s’aprent escribint. Jo per exemple que no tinc el do de la paraula, he trobat en l’escriptura el canal de sortida a aquells pensaments, idees o cabories que em ronden per el cap, però que oralment, per un exces de pudor, no puc expressar. Des d’aquí t’animo a que continuis escribint perque com a minim tens a una seguidora…., que de ben segur no serà l’única. Una abraçada ben forta i benvingut a la Blogosfera.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s